Foto: Kadrs no video

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Bostonas "Celtics" aizsargs Deriks Vaits Kolorado štata derbijā amerikāņu futbolā tribīnēs iesaistījās asumos ar līdzjutējiem.

Incidents notika Nacionālās Koledžu sporta asociācijas (NCAA) mačā starp "Colorado Buffaloes" un "Colorado State Rams" komandām. Vaits atbalstīja savas bijušās universitātes "Buffaloes" komandu, bet trešajā ceturtdaļā sākās vārdu apmaiņa starp Vaitu un "Rams" līdzjutējiem. Spriedzei tribīnēs pieaugot, sākās grūstīšanās, līdz viens no līdzjutējiem izdarīja sitienu Vaitam pa galvu. Basketbolista cepure nolidoja no galvas, bet konflikts turpinājās.

Tiesa, Vaits ātri tika aizvilkts prom no kautiņa. Apsardzei operatīvi izdevās novērst šīs nekārtības. Vietējās varasiestādes vēstīja, ka iesniegumi par šo incidentu nav iesniegti.

Vaits ir latvieša Kristapa Porziņģa komandas biedrs "Celtics" komandā, kas pagājušajā sezonā triumfēja NBA čempionātā. Pagājušajā sezonā aizsargs regulārajā čempionātā vidēji mačā izcēlās ar 15,2 punktiem un 5,2 rezultatīvām piespēlēm, bet izslēgšanas spēlēs viņš 19 mačos guva 16,7 punktus un izdarīja 4,1 rezultatīvu piespēli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!