Foto: Kadrs no video

No gladiatoru laikiem jau nekas daudz nav mainījies, sports joprojām ir tāda gladiatoru cīņa, tikai ar sponsoru logo uz krekliem – "sportacentrs.com" raidījuma "eXi" jaunās sezonas ievadā saka bijušais Latvijas izlases volejbolists Ansis Medenis.

"eXi" jaunajā sezonā ekspertu krēslos kopā ar Medeni būs bijušais Latvijas izlases hokejists Jānis Sprukts un bijušais Latvijas izlases basketbolists Žanis Peiners.

"Principā, tu esi gladiators, tu taisi šovu," atzīst Medenis.

Sprukts atcerējās karjeras līkločus un iespējamo atgriešanos Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Rīgas "Dinamo". Viņš uzskata, ka Rīgas "Dinamo" vadība viņu novērtējusi par zemu atalgojuma ziņā, tāpēc izvēlējies vēl uzspēlēt Latvijā un pievienojies "Kurbadam".

Runājot par disciplīnu komandās, Peiners atklāja, ka viņam nav paticis, ka komandās ir bijis noteikts detalizēts grafiks visai dienai. Tāpēc viņam pēc karjeras beigām nepietrūkst ne ģērbtuvju atmosfēra vai kas cits, kas notiek komandā ārpus laukuma.

"Alga gan pietrūkst," ar smaidu saka Peiners.

Sporta sarunu šovs "eXi" ir Jāņa Celmiņa un "Sportacentrs.com" veidots raidījums, kas katru otro ceturtdienu skatāms "TV4" kanālā, bet pēcāk arī portālā "Sportacentrs.com". Tajā bijušie sportisti apskata aktuālus sporta notikumus caur bijušo atlētu prizmu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!