Foto: Kadrs no video

Pirms gaidāmās revanša cīņās starp ukraini Oleksandru Usiku un britu Taisonu Fjūriju Saūda Arābijā norisinājās preses konference, kurā neizpalika šova cienīgas epizodes.

19. maijā Usiks Saūda Arābijas pilsētā Rijādā grandiozā 12 raundu cīņā pēc punktiem pārspēja Fjūriju, kļūstot par neapstrīdamu pasaules čempionu boksā arī supersmagajā svara kategorijā un apvienojot visas četras prestižākās čempionu jostas. Vēlāk Usikam gan bija jāatvadās no IBF jostas. Tagad Usiks un Fjūrijs aizvadīs revanša cīņu, kas paredzēta 21. decembrī, un tā atkal risināsies Rijadā.

Usiks šajā preses konferencē bija tērpies kā videospēles "Hitman" varonis "Aģents 47", kurš izpilda pasūtījumu slepkavības. Viņš bija melnā uzvalkā ar sarkanu kaklasaiti un ādas cimdos. Gluži kā videospēles varonim, viņam bija arī noskūta galva.

Ukrainis preses konferencē palūdza Fjūrijam parakstīt iepriekšējās cīņas fotogrāfiju, kurā fiksēts moments, kad Usiks pretiniekam trāpa sitienu. Brits neatteica.

"Kas ir mana motivācija? Man nav motivācijas. Man ir savs režīms, mana koncentrēšanās – var teikt, ka tā ir mana motivācija," par gaidāmo dueli sacīja Usiks.

Savukārt Fjūrijs uzsvēra, ka vēlas lielisku cīņu, tomēr šoreiz brits cer uz citādāku iznākumu. "Maijā Oleksandrs uzvarēja godīgi. Iepriekšējā cīņa bija ļoti līdzīga, tāpēc man nekas drastiski nav jāmaina. Man labāk jānokoncentrējas, jābūt gudrākam, un tad es izcīnīšu uzvaru," pārliecināts bija Fjūrijs.

"Es ticu, ka decembrī būs mans laiks uzvarēt. Viss iepriekš notikušais ir mācības, un es tās būšu ņēmis vērā. Es ceru, ka jūs visi izbaudīsiet šo cīņu tikpat ļoti, cik es," turpināja Fjūrijs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!