Foto: AFP/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Maiami "Heat" līderis Džimijs Batlers pirmdien mediju dienā pārsteidza ar neparastu matu sakārtojumu.

Šonedēļ NBA klubi uzsāk oficiālās treniņnometnes, bet regulārā sezona sāksies 24. oktobrī.

Pirmdien tika aizvadīta tradicionālā mediju diena, kurā Batlers pārsteidza ar sev neraksturīgu matu sakārtojumu. Pats gan viņš to diez ko nekomentēja, norādot, ka šobrīd jūtas tādā emocionālā stāvoklī, kādā ir viņa matu sakārtojums.

Arī pirms gada Batlers pārsteidza mediju dienā, ierodoties ar drediem. Tie gan nenoturējās diez ko ilgu laiku, taču izpelnījās mediju uzmanību.

Starpsezonā "Heat" neizdevās iegūt nu jau Milvoki "Bucks" aizsargu Deimienu Lilardu, kurš vasarā pauda vēlmi tikt aizmainītam no Portlendas "Trail Blazers". Viņš gribēja doties tieši uz Maiami komandu, tomēr darījums ar šo klubu nenotika.

Batlers mediju dienā pauda nelielu nožēlu, ka Lilards nespēlē viņa komandā, taču akcentēja, ka pagājušās sezonas NBA fināliste "Heat" tik un tā cīnīsies par čempiontitulu. "Zinu, uz ko es un mani puiši esam spējīgi. Turpināsim spēlēt basketbolu kā vienots kolektīvs un kaut kādā veidā nonākt līdz finālam. Šoreiz uzvarēsim, un visi varēs teikt, ka mums paveicās."

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!