Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Spānijas futbola čempionāta "La Liga" spēlē ceturtdien, 21. decembrī, "Alaves" ielaida vārtus kompensācijas laikā un ar 0:1 zaudēja "Real Madrid", kas lika "Alaves" trenerim izplūst emocijās.

Spānijas čempionāta kopvērtējumā "Alaves" ieņem 16. vietu, komandu no izkrišanas zonas šķir tikai trīs punkti. Savukārt "Real Madrid" pēc uzvaras ir viena no divām līderēm – karaliskajam klubam un "Girona" ir pa 45 punktiem, bet tuvākā sekotāja "Barcelona" atpaliek par septiņiem punktiem.

Tomēr atšķirīgās situācija turnīra tabulā nebija šķērslis "Alaves" futbolistiem, kuri vairāk nekā 90 minūtes spēja nosargāt savus vārtus neieņemtus. "Real Madrid" otrajā puslaikā palika arī mazākumā, bet kompensācijas laika otrajā minūtē Lukass Vaskess ar galvu guva uzvaras vārtus.

Pēc Vaskesa gola emocijas nespēja valdīt "Alaves" treneris Luiss Garsija, kurš "uzsprāga". Treneris sākumā iespārdīja ūdens pudeļu kasti, tad dusmās ieķērās jakā kādam no komandas apkalpojošā personāla cilvēkiem, agresīvi novilka jaku un cepuri, tās nometot zemē, līdz beidzot apsēdās uz soliņa. Tomēr arī tur Garsija nespēja valdīt emocijas, acīmredzami lamājoties un dusmu lēkmē mētājot kājas.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!