Bijušais Latvijas hokeja izlases aizsargs, leģendārais Sandis Ozoliņš, viesojoties raidījumā "eXi", dalījās atmiņās par sadarbību un attiecībām ar ilggadējo Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidentu Kirovu Lipmanu.

"Kirovu vienmēr atcerēšos ar labiem vārdiem, lai gan bija daudz konfliktu, daudzas nesaprašanās, atšķirīgi viedokļi par noteiktām situācijām, bet jāatdod liels kredīts viņam, ka viņš šo pasākumu – Latvijas Hokeja federācija – tik ilgi vadīja un uzturēja. Par blakus lietām nerunājam. Bet viņš bija tas, kas bīdīja," atceras pieredzējušais aizsargs. "Viena spilgta epizode? Visas ir spilgtas atmiņas. Viņa personība ir tik kolorīta un tie stāsti ir daudz un dažādi, bet tā nesapratne…"

Ozoliņš kā piemēru minēja vienu atgadījumu, kas raksturo Lipmana kaut kādu pretrunīgumu. Kādu dienu Ozoliņš lūdzis izlases vajadzībām 10 000 latus un Lipmans jautājumu ātri atrisinājis un sacījis, lai iet pie grāmatvedes un visu sakārto. Savukārt nākamajā dienā Ozoliņam bijis grūti ar Lipmanu sarunāt nepilnus 200 latus dvieļu iegādei.

"Viņš bija kolorīts vadītājs. Var patikt, var nepatikt. Kritiskos brīžos bija cilvēcisks. Vēl viena lieta - Lipmans spēlētājiem visus solījumus izpildīja, cik man ir zināms," piebilst Ozoliņš.

Sporta sarunu šovs "eXi" ir Jāņa Celmiņa un "Sportacentrs.com" veidots raidījums, kas katru otro ceturtdienu skatāms "TV4" kanālā, bet pēcāk arī portālā "Sportacentrs.com". Tajā bijušie sportisti apskata aktuālus sporta notikumus caur bijušo atlētu prizmu.

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !