Visiecienītākie ir gaļas ēdieni, īpaši grilēta vistas gaļa, tvaicētas zivis, kā arī pasta, pica un banāni. Diennaktī tiek notiesātas gandrīz sešas tonnas gaļas. "Taču ēd absolūti visu," aģentūrai "Itar-TASS" stāsta par ēdināšanu atbildīgā federālā holdinga direktors Iļja Mendeļejevs. "Nav tā, ka kādam ēdienam visas dienas laikā nebūtu neviens pieskāries."
"Ēdiena gatavošanā mēs vadāmies pēc noteiktiem parametriem - cik kaloriju diennaktī sportistam ir jāuzņem," piebilst Mendeļejevs. "Pārrēķinot to kilogramos, sanāk, ka mūsu apmeklētāji katrā ēdienreizē notiesā apmēram 3,5 kilogramus pārtikas un dzērienu."
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit