Fоtо: LETA

Latvijas basketbola izlases pēdējā pārbaudes spēlē otrdien Taivānā ārpus sastāva atstāti Rodions Kurucs un Klāvs Čavars, vēsta Latvijas Basketbola savienība.

Latvijas izlase 14 spēlētāju sastāvā pagājušajā ceturtdienā devās uz Taivānu, kur svētdien uzvarēja Puertoriko, bet šodien pēcpusdienā spēlēs pret principiālajiem kaimiņiem lietuviešiem. Pirmajā pārbaudes spēlē Taivānā ārpus sastāva palika Artūrs Strautiņš un Andrejs Gražulis, bet pirmo reizi šajā pārbaužu spēļu ciklā laukumā devās Jānis Timma.

Timma būs sastāvā arī spēlē pret Lietuvu, bet ārpus 12 vīru pieteikuma šoreiz atstāti Rodions Kurucs un Klāvs Čavars. Latvijas un Lietuvas izlašu spēle sāksies pulksten 14 pēc Latvijas laika. Portāls "Delfi" piedāvās spēles teksta tiešraidi.

Pēc spēles ar Lietuvas izlasi Latvijas valstsvienības galvenais treneris Luka Banki nosauks tos 12 basketbolistus, kuri debitēs Pasaules kausā.

Pasaules kausa finālturnīrs Filipīnās, Indonēzijā un Japānā sāksies jau šo piektdien, 25. augustā. Latvijas izlase spēlēs H grupā, Indonēzijas galvaspilsētā Džakartā tiekoties ar Libānu (25. augustā), Franciju (27. augustā) un Kanādu (29. augustā).

Portāls "Delfi" par notikumiem Pasaules kausā informē speciāli izveidotajā sadaļā, kur var iepazīties ar detalizētu spēļu kalendāru un izlasīt jaunāko informāciju par nozīmīgo turnīru. Uz Pasaules kausu devušies arī divi "Delfi" pārstāvji Jānis Bendziks un Emīls Sestulis, kuri līdz pat finālspēlei 10. septembrī informēs par visu aktuālo Pasaules kausā.

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !