Foto: FIBA

Abi Latvijas basketbola izlases mači Pasaules kausa finālturnīra otrajā posmā notiks pusdienlaikā, noskaidrojies pēc Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) papildinātā kalendāra.

Otrdien Latvijas basketbolisti noslēdza finālturnīra pirmo posmu, tā noslēdzošajā mačā piedzīvojot pirmo zaudējumu ar 75:101 Kanādai.

Ar divām uzvarām trīs mačos Latvija tādējādi ierindojās otrajā vietā H grupā. Tas nodrošināja iekļūšanu otrajā posmā jeb labāko 16 izlašu pulkā. Tajā latvieši cīnīsies ar Spāniju un Brazīliju vai Kotdivuāru, otrajai pretiniecei noskaidrojoties vēlāk trešdien.

FIBA papildinājusi turnīra kalendāru, kurā Latvijai piektdien un svētdien atvēlēti mači pulksten 12.45 pēc Latvijas laika. Tikmēr H grupā uzvarējusī Kanāda abas otrā posma cīņas Džakartā aizvadīs pulksten 16.30.

Pirmā posma rezultāti nāks līdzi, un Kanādai tajā jau ir 3-0 bilance, kamēr Latvijai ir 2-1. G grupas konkurentes pirmā posma noslēdzošos mačus aizvadīs trešdien. Lai iekļūtu ceturtdaļfinālā, būs jātiek šīs grupas labāko divniekā.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!