Foto: LBS

Latvijas Basketbola savienība (LBS) panākusi vienošanos par ilgtermiņa sadarbību ar Ķīnas Tautas Republikas sporta inventāra ražotāju "Peak". Arī nākamos četrus gadus Latvijas basketbola valstsvienības, jauniešu izlases un 3×3 basketbola izlases starptautiskajos turnīros startēs šīs firmas nodrošinātā ekipējumā, vēsta LBS.

LBS un "Peak" sadarbība aizsākās pirms vairāk nekā desmit gadiem, kad uzņēmums kļuva par Latvijas basketbola jaunatnes izlašu atbalstītāju. Dažus gadus vēlāk "Peak" sāka atbalstīt arī Latvijas basketbola valstsvienības.

"Latvijas basketbola komandām ir stabils un plašs oficiālo spēļu kalendārs, kas nodrošina labu atpazīstamību gan spēlētājiem, gan mūsu atbalstītājiem. Ilgtermiņa sadarbības līgums ar "Peak" nodrošinās mūsu komandas ar kvalitatīvu inventāru un palīdzēs labi sagatavoties starptautiskajām cīņām," uzsver LBS prezidents Raimonds Vējonis.

"Peak" ģenerālmenedžera vietniece Kristīna Vu: "Esam ļoti priecīgi atjaunot mūsu līgumu ar Latvijas Basketbola savienību. Mūsu sadarbība pēdējā desmitgadē bijusi karsta un uzmundrinoša. Esam lepni par komandas lielisko meistarību, smago darbu un komandas garu. Jūtams, ka spēlētāji no visas sirds velta sevi spēlei, FIBA ​​Pasaules kausa izcīņā iegūstot vislielāko cieņu. Mēs vienmēr cenšamies atbalstīt spēlētājus ar saviem labākajiem profesionālajiem produktiem, lai palīdzētu uzlabot viņu. Esam pārliecināti, ka jaunais līgums palīdzēs latviešiem sasniegt aizvien jaunas virsotnes."

1989. gadā nodibinātais "Peak" ir ievērojams zīmols pasaules sporta tirgū. Uzņēmumam ir plašs izstrādājumu klāsts daudziem sporta veidiem, bet vispopulārākā ir basketbolam paredzētā kolekcija. "Peak" ir oficiālais partneris tādām starptautiskām organizācijām kā FIBA, Nacionālā basketbola asociācijai (NBA) un ir ekipējuma nodrošinātājs daudzām nacionālajām komandām.

Vārdā "Peak" (virsotne) – katram no četriem burtiem ir īpaša nozīme. P – "passion" (kaislība), E- "evolution" (attīstība), A – "achievement" (sasniegums), K – "knowledge" (zināšanas).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!