Latvijas basketbola izlase Pasaules kausa izcīņas H apakšgrupas līderu duelī pret Kanādu "salūza" un nenoturējās tik ilgi, cik gribēja. Kad pretiniekiem izdevās atrauties, tad viņus noķert jau bija pārāk sarežģīti, pēc mača sacīja Kristers Zoriks un Andrejs Gražulis.

Jau vēstīts, ka Latvijas basketbolisti ar rezultātu 75:101 piekāpās Kanādas izlasei un ierindojās H apakšgrupas otrajā vietā. Pasaules kausa izcīņas grupu turnīra otrajā kārtā latviešiem, visticamāk, priekšā būs cīņas ar Spāniju un Brazīliju, kurām vēl jāaizvada noslēdzošie dueļi G apakšgrupā.

"Aizsardzībā neizdarījām to, kas bija jādara, jo viņi izdarīja brīvus metienus un savāca atlēkušās bumbas uzbrukumā. Kļūdījāmies par daudz, un to viņi izmantoja," teica Zoriks, kurš izcēlās ar astoņiem punktiem un piecām rezultatīvām piespēlēm.

"Pirmā puslaika beigās pieļāvām muļķīgas kļūdas, un viņi aizskrēja ātrajos uzbrukumos, kuros viņi ir ļoti bīstami. Viņi veica pāris labojumus savā uzbrukumā un aizsardzībā. Viņi aizskrēja no mums prom, bet dzīties pakaļ nevienam nav viegli," sacīja Latvijas izlases rezultatīvākais spēlētājs Gražulis, viņa kontā šajā mačā 16 punkti.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!