Latvijas basketbola izlases uzbrucēji Andrejs Gražulis un Rolands Šmits zaudējuma Pasaules kausa izcīņas ceturtdaļfinālā neslēpa, ka mača iznākums ir ļoti sāpīgs, tomēr viņi arī lepojās par parādīto cīņassparu.

Jau vēstīts, ka Latvijas izlase ar rezultātu 79:81 (16:13, 18:23, 25:26, 20:19) dramatiskā cīņā piekāpās Vācijai, noslēdzot cīņu par godalgām.

"Lauzām, lauzām, bet nenolauzām. Ceturtajā ceturtdaļā viņi aizgāja pa priekšu, mēs atsitāmies, bet ... nenolauzām. Sūdīgi," pēc mača teica Gražulis. Viņš arī stāstīja, ka komanda koncentrējās uz Denisa Šrēdera ierobežošanu, jo viņš ir galvenais spēles veidotājs Vācijai. "Apgrūtinājām, cik varējām. Šodien sanāca, bet nepietiekami, jo viņš kaut ko tāpat iemeta."

"Protams, tas bija ļoti sāpīgs zaudējums, bet es uzskatu, ka spēle bija ļoti laba, bet kaut kas beigās pietrūka. Tāds arī bija tas rezultāts. Esmu priecīgs par komandu, jo mēs cīnījāmies un parādījām, ka varam spēlēt ar šādām komandām. Mēs ne ar ko neatpaliekam no tām," norādīja Šmits.

"Šī bija ļoti fiziska spēle. Nekur zem groza nevarēja ieiet bez kontakta. Mēs cīnījāmies. Mums rokas nekad nenolaižas, esam pierādījuši, ka varam atspēlēties un cīnīties līdz pašām beigām," viņš turpināja.

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !