Foto: Publicitātes foto

Eiropas futbola čempionāta finālturnīra laikā Rīgā, "Lidl Arena" telpās līdzjutēji var vērot visu spēļu tiešraides, bet katru dienu pirms vakara spēles ir "Euro 2024" studija par un ap futbolu, ko vadīs Anatolijs Kreipāns.

Portāls "Delfi" sadarbībā ar "Lidl Arena" piedāvā "Lidl Arena" rīkotās futbola studijas, kas katru spēles dienu būs pirms vakara spēles pulksten 21:15. Pirms "Euro 2024" 17. jūnija vakara spēles starp Franciju un Austriju "Lidl Arena" studijā Anatolijs Kreipāns sarunājās ar influenceri un raidījumu vadītāju Beta Beidz jeb īstajā vārdā Beāti Bērziņu.

Par savu saistību ar kājbumbu Beta Beidz atklāj: "Nav tā, ka galīgi neko par futbolu nezinu. Sāku pievērst uzmanību tam, kas notiek futbolā. Sāku jau ar to, ka beidzot uztaisīju acu lāzerkorekcijas operāciju. Pirms tam futbols un hokejs priekš manis neeksistēja, jo neredzēju bumbu. Laukums pārāk liels - spēlētāji pārāk mazi. Vienmēr teicu, kad es redzēšu, tad paskatīšos. Tagad, kad man ir tā operācija, vairs nav nekādu attaisnojumu. Esmu bijusi Marakanas stadionā Brazīlijā. Noskatījos Čempionu līgas finālspēli starp Madridi un Dortmundi. Esmu runājusi ar Gorkšu dzīvē. Zinu, ka spāniski spēlētājs ir "jugador". Šo to zinu par futbolu."

Jautāta, vai acīs iekritusi futbolistu mode izcelties ar stilīgām frizūrām, sociālo tīklu ietekmētāja atzina, ka frizūras nav iekritušas acīs, bet tendences būt stilīgiem gan: "Futbolisti ir bijuši stilīgi džeki. Piemēram, Bekhems. Modīgi - tādi, kas seko līdzi tam kā viņi izskatās. Viņi ir bijuši trendseteri, kuri to modi virza uz vienu vai otru pusi. Katrā sportā jau ir bijuši savi modīgie cilvēki. Basketbolā - Deniss Rodmens."

FiImējot raidījumu Brazīlijā, Beta Beidz slavenajā Riodežaneiro pludmalē ievērojusi pludmales futbola un volejbola apvienojumu: "Kopakabanā viņi spēlē "footvolley". Pati arī uzspēlēju. Instagramā var apskatīties. Man tīri labi gāja. Serve labi izdevās. "Footvolley" viņiem mainās piespēle. To var darīt ar pleciem, krūtīm un celi. Tā pludmale ir gara. Skatoties cik vien tālu vari redzēt, vienmēr kaut kur gaisā ir futbola bumbas."

"Euro 2024" festivāla laikā "Lidl Arena" telpās iespējams vērot ne tikai visu spēļu tiešraides, bet piedalīties dažādos izklaides pasākumos: telpās būs nodrošināts bērnu stūrītis, iespējams uzspēlēt futbolu bezmaksas laukumos, pieejamas dažādas piepūšamās atrakcijas. "Euro 2024" spēļu vērotājiem iespējams piedalīties prognožu konkursos, kā arī vērot ekspertu studiju ar Anatoliju Kreipānu.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!