Fоtо: AFP

Francijas futbola izlases superzvaigzne Kilians Mbapē deguna lūzuma dēļ varētu izlaist visu atlikušo Eiropas čempionāta grupu turnīru. Tiesa, komandas kapteinim operācija neesot nepieciešama.

Šobrīd ir skaidrs, ka 25 gadus vecais Mbapē nevarēs piektdien spēlēt supercīņā pret Nīderlandi, bet Francijas Futbola federācija šobrīd viņam gatavo masku, lai turnīra turpinājumā uzbrucējs varētu spēlēt. Savukārt D grupas noslēdzošais mačs francūžiem Dortmundē paredzēts otrdien pret Poliju. Arī šajā mačā superzvaigznes dalība esot uz lielas jautājuma zīmes, ziņo "The Guardian".

Mpabē degunu lauza Eiropas čempionāta pirmajā spēlē pret Austriju, kad bumbas vietā trāpīja pretiniekam pa plecu. Francija, pateicoties austriešu raidītajai bumbai savos vārtos, izcīnīja sarežģītu uzvaru ar 1:0. Komandas kapteini pēc traumas nomainīja Olivjē Žirū, bet cietušo futbolistu aizveda uz Diseldorfas slimnīcu. Vēlāk naktī Mbapē atgriezās komandas bāzē.

Tikmēr Nīderlandes izlases vārtsargs Barts Vertbrugens norādīja, ka Mbapē prombūtne būtiski neietekmēs viņa komandas gatavošanos piektdienas mačam. "Nav svarīgi - būs Mbapē vai nebūs. Francijai ir arī citi labi uzbrucēji, turklāt tā kopumā ir ļoti laba komanda. Tomēr mēs nebaidāmies ne no viena."

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !