Foto: Kadrs no video

2024. gada Eiropas futbola čempionāts ("Euro 2024") rit pilnā sparā, un savu otro maču jau aizvadījusi Dānijas izlase, kas ceturtdien nospēlēja neizšķirti ar Anglijas valstsvienību. Pēc mača interviju sniedza dāņu vārtsargs Kaspers Šmeihels, kuram jautājumus uzdeva viņa tēvs Peters.

Peters Šmeihels savā karjerā bija izcils vārtsargs, kurš spēlējis Mančestras "United", Mančestras "City", Lisabonas "Sporting" un "Aston Villa" komandās, savukārt Dānijas izlasi viņš pārstāvējis 129 spēlēs. Tagad viņš pievērsies darbam medijos.

Viņa dēls Kaspers Šmaihels 11 gadus bija Anglijas kluba Lesteras "City" vārtsargs, un viņš bija viens no komandas līderiem, kad tas uzvarēja premjerlīgā. Pērn Kaspers bija Francijas kluba "Nice" vārtsargs, bet Dānijas izlasē viņš jau aizvadījis 95 spēles.

Pēc Dānijas dueļa pret Angliju, mačam noslēdzoties neizšķirti 1:1, Peters televīzijas kanālam "Fox Sports" intervēja Kasperu, bet interviju viņš noslēdza citādāk nekā parasti

"Es intervējis daudzus, bet nekad neesmu darījis šo," sacīja Peters, kas sniedza apskāvienu savam dēlam. Izskatījās, ka izbaudīja šo momentu.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!