Eiropas futbola čempionāta finālturnīra laikā Rīgā, "Lidl Arena" telpās līdzjutēji var vērot visu spēļu tiešraides, bet katru dienu pirms vakara spēles būs "Euro 2024" studija par un ap futbolu, ko vada Anatolijs Kreipāns.

Portāls "Delfi" sadarbībā ar "Lidl Arena" piedāvā "Lidl Arena" rīkotās futbola studijas, kas katru spēles dienu būs pirms vakara spēles pulksten 21:15. Pirms "Euro 2024" 26. jūnija F grupas izšķirošajām, trešās kārtas spēlēm "Lidl Arena" studijā Anatolijs Kreipāns sarunājās ar pazīstamo ētera personību, arī aktieri Kasparu Breidaku.

Improvizators un "Radio SWH" rīta programmas "Tik Tik Tik" vadītājs Kaspars Breidaks bija pirmais ekspertu studijas viesis, kurš bija atnācis futbola kreklā. Breidaks reprezentēja "Sevilla" krāsas, izstāstot kādēļ mugurā vilkts tieši šis krekls: "Pirms diviem gadiem mēs ar ģimeni devāmies atpūtā un pusgadu ceļojām pa Eiropu. Visilgāk uzturējāmies tieši Spānijā. Seviljā es uz brīdi paņēmu pauzi no meitenēm un aizgāju viens pats uz Sančesa stadionu. Tas ir lielākais stadions, kādā esmu bijis - 45 tūkstoši cilvēku. Tajā brīdī "Sevilla" cīnījās ar Zagerbas "Dinamo" Eiropas līgā. Emocijas tur bija fantastiskas. Dziesmas un viss pārējais. Bija absolūti skaidrs, ka par piemiņu bija vajadzīgs kāds suvenīrs. Jāpērk krekls. Un desmitais numurs tādēļ, ka Rakitičs tajā spēlē guva vārtus. Man arī trenerīte bija teikusi, ka ar desmito numuru cilvēkiem dzīvē baigi labi ejot."

Nosaucot savu favorītkomandu Eiropas čempionātā Breidaks palika uzticīgs mugurā esošajam kreklam: "Man ir favorīts. Tā ir Spānija. Man sirds deg arī par Ukrainu. Ļoti žēl, ka viņi netika tālāk. Man ļoti patīk Spānijas spēles stils un tas, ko es tur piedzīvoju. Ir sajūta, ka tie ir savā ziņā manējie. Nezinu, kā ir tev, Anatolij, bet man bieži gribās, lai dabū tie, kas kādu laiku nav dabūjuši. Varbūt tā ir kaut kāda trauma no vidusskolas diskotēkām, bet arī sportā patīk, ja komanda, kas nav nekur tālu kādu laiku tikusi, lai tiek tālu un viņiem ir tās emocijas. Mēs taču jutām, ko izdarīja bronza hokejā ar mums. Kādus trīs mēnešus likās, ka Latvija ir laimīgāko zemju topa augšgalā."

No skatītājiem nākošajos jautājumos bija prasīts par to, cik logus sanācis bērnībā izsist ar bumbu. Ja Anatolijam tāds gadījums nav bijis, tad Kaspars atzinās visai lielā nedarbā: "Ar bumbu esmu izsitis vienu logu, bet tas bija speciāli. Tas visu maina, manuprāt. Tas nebija nejauši. Tas bija ar nodomu. Tagad nedaudz jūtos kā noziedznieks to visu stāstot. Uzaugu Ādažos, kur mans tētis bija pagasta priekšsēdētājs. Mamma bija bērnudārza vadītāja. Diezgan daudzi uz mums ģimenē skatījās tā kā uz tādiem pareizajiem bērniem. Ko tad viņi? Viņi jau neblēņojās, nedarīs neko sliktu. Nevienu lamuvārdu nezin... Man tas tā krājās, krājās, krājās, ka vienreiz vienkārši paņēmu futbola bumbu, aizgāju uz savu skolu, nostājos pret logu un vienkārši izbliezu! Kā es kaifoju, tu nevari iedomāties! Apkārt neviena nav. Lauskas... Es tā - JĀĀĀ BEIDZOT! Še tev! Protams, piecas minūtes vēlāk biju pārbijies un nezināju kā to šmuci izstrēbt. Biju gatavs uzņemties atbildību, bet man vajadzēja to stresu izlaist."

"Euro 2024" festivāla laikā "Lidl Arena" telpās iespējams vērot ne tikai visu spēļu tiešraides, bet piedalīties dažādos izklaides pasākumos: telpās būs nodrošināts bērnu stūrītis, iespējams uzspēlēt futbolu bezmaksas laukumos, pieejamas dažādas piepūšamās atrakcijas. "Euro 2024" spēļu vērotājiem iespējams piedalīties prognožu konkursos, kā arī vērot ekspertu studiju ar Anatoliju Kreipānu.

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !