Fоtо: UEFA

2024. gada Eiropas futbola čempionātā "Euro 2024" noslēdzies apakšgrupu turnīrs, kurā noskaidrotas 16 komandas, kuras turpinās cīņu par vietu godalgotajām vietām.

Šajā Eiropas čempionātā izslēgšanas spēlēs iekļuva visu apakšgrupu pirmo divu vietu ieguvējas, kā arī četras labākās trešo vietu izcīnījušās komandas.

Kā labākās trešo vietu ieguvējas turnīru turpina Nīderlande no D grupas, Gruzija no F apakšgrupas, Slovākija no E grupas, kā arī C grupas vienība Slovēnija. Slovēnijai un Ungārijai bija pa trīs punktiem grupu turnīrā, bet slovēņiem bija labāka gūto un zaudēto vārtu attiecība (0 pret -3)

Astotdaļfināla mači sāksies 29. jūnijā, un pirmajā izslēgšanas spēļu mačā Berlīnē Šveice pulkten 19.00 spēkosies ar Itāliju, bet Vācija Dortmundē pulksten 22.00 – ar Dāniju. 30. jūnijā vispirms Gelzerkirhenē būs gaidāms Anglijas izlases duelis ar Slovākiju, bet vēlāk vakarā Spāniju Ķelnē sagaida cīņa ar Gruziju. Savukārt 1.jūlijā Dīseldorfā spēkosies Francija ar Beļģijas izlases, savukārt Portugāles un Slovēnijas mačs risināsies Frankfurtē. Izslēgšanas spēļu pirmās kārtas noslēgumā 2. jūlijā Rumānijai būs jātiekas ar Nīderlandi Minhenē, bet Austrijas cīņa ar Turciju risināsies Leipcigā.

Ceturtdaļfinālu fāze notiks no 5. un 6. jūlijā, pusfināli risināsies 9. un 10. jūlijā, bet fināls 14. jūlijā notiks Berlīnē.

Fоtо: UEFA

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !