Foto: Kadrs no video

Anglijas futbola izlases pussargs Džūds Belingems var iekulties nepatikšanās pēc svētdien notikušās Eiropas čempionāta astotdaļfināla cīņas, jo viņš pēc sava lieliskā vārtu guvuma pretinieces Slovākijas soliņam veltījis nepiedienīgu žestu.

Belingems kompensācijas laika noslēgumā ar izcilu izpildītu sitienu pāri galvai izglāba Angliju no zaudējuma. Spēles pamatlaiks noslēdzās 1:1, bet pēc tam pagarinājumā angļu uzbrucējs Harijs Keins iesita vēl vienus vārtus, aizsūtot slovākus uz mājām.

Savukārt Belingems pēc sava vārtu guvuma Slovākijas komandas soliņa virzienā veltīja nepiedienīgu žestu, norādot uz savu kājstarpi. Par to futbolists var iekulties nepatikšanās - medijs "The Athletic" ziņo, ka Eiropas Futbola asociāciju savienība (UEFA) viņam varētu piemērot sodu.

Tikmēr pats futbolists taisnojas, ka tas ir iekšējas joks ar kādu draugu, un tieši viņam Belingems veltījis šo žestu.

Šī nav pirmā reize, kad 21 gadu vecais Belingems laukumā iekuļas nepatikšanās. Vēl martā Madrides "Real" futbolists tika patriekts no laukuma, jo pēc vārtu neieskaitīšanas iesaistījās pārāk asās diskusijās ar tiesnesi. Vēlāk viņam par to tika piemērota papildus divu maču diskvalifikācija - futbolists pret arbitru esot izturējies necienīgi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!