Foto: Kipras Štreimikis/Delfi.lt

2024. gada Parīzes olimpiskās spēlēs svētdien noslēdzās otrā pilnā sacensību dienā, kurā Lietuvas peldētājs Dans Rapšis iekļuva finālā 200 metros brīvajā stilā, bet igauniete Eneli Jefimova cīnīsies finālā 100 metros brasā. Savukārt Dienvidkorejas sieviešu loka šaušanas izlase turpināja būt nepārspēta komandu sacensībās, izcīnot visas zelta medaļas kopš 1988. gada.

No Latvijas sportistēm svētdien startēja tikai Jeļena Ostapenko, kurai neizdevās pārvarēt pirmo kārtu, piekāpjoties kolumbietei Kamilai Osorio.

Savukārt par medaļu kopvērtējuma līderi pēc otrās dienas kļuva Japāna, kuras kontā ir četras zelta , divas sudraba un viena bronzas godalga. Austrālija ar četriem zeltiem un diviem sudrabiem ir otrā, bet pa trīs zelta medaļām izcīnījušas ASV, Francijas, Dienvidkorejas un Ķīnas delegācijas. Amerikāņu sportistiem kopumā izdevies izcīnīt 12 medaļas (3 zelta, 6 sudraba un 3 bronzas).

Portāls "Delfi" visas dienas garumā piedāvāja sacensību teksta tiešraidi, kurā var lasīt detalizētu notikumu aprakstu no notikumiem Parīzes olimpiskajās spēlēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!