Foto: AFP/Scanpix/LETA

Latvijas vadošās pludmales volejbolistes Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka bija ļoti gandarītas par sarežģīto uzvaru Parīzes olimpisko spēļu astotdaļfinālā, norādot, ka šis mačs licis iziet cauri ugunij.

Graudiņa/Samoilova pirmdienas rītā astotdaļfinālā ar 2-1 (21:13, 17:21, 18:16) pieveica vācietes Svenju Milleri/Cinju Tilmanu. Cīņas laikā Latvijas pāris atspēlēja divas mačbumbas.

"Izlikām uz laukuma visu, šobrīd jūtos kā tukšs balons. Šī spriedzes līmenī ir viena no karjeras spēlēm. Un mēs uzvarējām!" priecīga sarunā ar Latvijas Televīziju bija Graudiņa. "Vācietes māk spēlēt, mēs arī. Beigās viņu garā spēlētāja vairāk kļūdījās, taču viņām bija divas mačbumbas. Mums tās atspēlēt... Respekts mums, ka mēs to varējām izdarīt."

"Noteikti izanalizēsim šo spēli, atradīsim lietiņas, ko uzlabot. Domāju, pēc šādas spēles palikām tikai stiprākas. Kas mūs nesalauž, padara mūs stiprākus. Nākamajiem, kas nāks mums pretī, vajag saturēties, jo, ja izgājām cauri šādai ugunij un noturējāmies, tad nekas mūs nevar apstādināt," akcentēja Graudiņa.

Tikmēr Samoilova piebilda, ka viņām tagad noteikti noderēs atpūtas laiks pirms ceturtdaļfināla, kas tiks izspēlēts trešdienas pēcpusdienā.

"Tīna mani visu laiku atbalsta. Spēles laikā viena otra teicām, ka ticam līdz galam un mums jācīnās. Uz priekšu tikai pa vienam punktam. Tas ļoti palīdz. Kad man blakus ir Tīna, mēs esam spējīgas uz jebko," uzsvēra Samoilova, kura atzina, ka tik liels stress, kāds bijis trešā seta beigās, viņai bijis pirmo reizi.

Viņa aicināja arī savu vīru, pludmales volejbolistu Mihailu Samoilovu braukt uz Parīzi un atbalstīt ceturtdaļfinālā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!