Foto: AFP/Scanpix/LETA/FIBA

Parīzes olimpisko spēļu čempioni 3x3 basketbolā Nīderlandes izlase esot piekritusi paraugspēlei pret "Big3" basketbola līgas zvaigžņu komandu, tomēr šī mača norise esot mazticama, stāstīja leģendārais reperis un "Big3" basketbola līgas dibinātājs "Ice Cube".

Jau vēstīts, ka Parīzes olimpisko spēļu laikā "Ice Cube" bija pikts par ASV izlases vājo sniegumu 3x3 basketbolā. Viņš uzskata, ka labākie trīs pret trīs spēlētāji pārstāv "Big3" līgas komandas, un to viņš vēlējās arī pierādīt, izaicinot olimpiskos čempionus uz maču.

Parīzes olimpiskajās spēlēs Nīderlandes basketbolisti Jans Drīsens, Dimeo van der Horsts, Arvins Slagters un Vortijs de Jongs finālā pieveica Francijas valstsvienību. Lai arī nīderlandieši esot piekrituši mačam pret "Big3" zvaigznēm, leģendārais reperis apgalvo, ka Starptautiskā basketbola federācija (FIBA) liekot šķēršļus.

"Uzslavas viņiem (Nīderlandei), jo viņi pieņēma šo izaicinājumu, bet FIBA baidās no "Big3". FIBA viņiem aizliedz spēlēt mūsu Zvaigžņu spēlē," intervijā "CBS Sports" stāstīja "Ice Cube". "Šī iemesla dēļ neizskatās, ka tas varētu notikt. Žēl, ka politika stājas ceļā sportam un faniem."

Iepriekš "Ice Cube" izteicās, ka labākajiem "Big3" līgas basketbolistiem būtu jāspēlē Losandželosas olimpiskajās spēlēs 2028. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!