Foto: FIBA

Četrkārtējais olimpisko spēļu uzvarētājs, Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Fīniksas "Suns" zvaigzne Kevins Durants olimpisko spēļu laikā Parīzē iegādājies arī populārā franču kluba "Paris Saint-Germain" (PSG) akcijas, vēsta ESPN.

Pēc medijos publicētām ziņām informāciju apstiprinājis arī Francijas pazīstamais klubs.

Kāds avots ESPN norādījis, ka Durants investējis "dažus miljonus ASV dolāru". Investīcijas veiktas caur ASV investīciju fondu "Arctos Sports Partners", kas ir PSG mazākuma akcionārs.

Ar Duranta ienākšanu klubā PSG cer paplašināt sava zīmola atpazīstamību, kā arī veicināt mārketinga attīstību un sponsoru piesaisti ASV. Nākamajā vasarā ASV risināsies Pasaules kausa izcīņa klubiem, bet 2026. gadā ASV būs viena no Pasaules kausa finālturnīra rīkotājām.

Pats Durants ir liels futbola fans, viņam pieder ASV futbola līgas MSL kluba Filadelfijas "Union" akcijas. Durantam ir draudzīgas attiecības ar PSG prezidentu Naseru al Helaifi, basketbolists ne reizi vien apciemojis PSG treniņu bāzi un mājvietu "Parc des Princes" stadionu. Arī olimpisko spēļu laikā Durants viesojās PSG treniņnometnē, tiekoties ar spēlētājiem, personālu un galveno treneri Luisu Enriki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!