Foto: AP/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) superzvaigznes Lebrona Džeimsa dēlam Bronijam pirmdien treniņā apstājusies sirds, vēsta medijs TIMZ. Šobrīd gados jaunais basketbolists ir pie stabilas veselības.

Vien 18 gadus vecajam Bronijam Džeimsam sirds apstājusies pirmdien, kamēr viņam bijis treniņš kopā ar Dienvidkalifornijas universitātes komandu. Pulksten 9.26 tika veikts zvans 911, un sportists tika steigšus nogādāts slimnīcas intensīvās aprūpes nodaļā.

No nodaļas Bronijs Džeimss jau ir izrakstīts.

Notikušo medijam TMZ oficiālā paziņojumā apstiprinājusi arī Džeimsu ģimene. "Medicīniskais personāls spēja Broniju aprūpēt un aizvest viņu uz slimnīcu. Viņš tagad ir stabilā stāvoklī un vairs neatrodas intensīvajā aprūpē."

Šogad Džeimsa dēls noslēdza gaitas vidusskolā un gatavojas debijai Nacionālajā koledžu sporta asociācijā (NCAA). Viņu varētu izraudzīties nākamā gada NBA draftā, kur basketbolistam pagaidām tiek prognozēta vieta otrajā kārtā. Viņa tēvs Lebrons, kurš pārstāv Losandželosas "Lakers", nav slēpis, ka viņa sapnis ir uzspēlēt kopā ar dēlu.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!