Foto: AP/Scanpix/LETA

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis svētdien nepiedalījās Bostonas "Celtics" uzvarā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē, kurā tā ar rezultātu 113:103 savā laukumā pārspēja Atlantas "Hawks".

Porziņģis šoreiz nebija pieteikts spēlei, un viņš maču no rezervistu soliņa vēroja ielas drēbēs. Viņš spēlēt nevarēja kreisā kājas ikra savainojuma dēļ. Laukumā doties nevarēja arī Džrū Holidejs, kurš otro spēli izlaida potītes savainojuma dēļ.

Aizvadītajā mačā Džeisons Teitums izcēlās ar 34 punktiem un deviņām atlēkušajām bumbām, 21 punktu sameta Džeilens Brauns, savukārt 15 punktus un 11 rezultatīvas piespēles iekrāja Deriks Vaits.

"Hawks" komandu no zaudējuma neglāba Treja Janga 33 gūtie punkti, viņam ar 24 punktiem piebalsoja Deandrē Hanters, bet Bogdans Bogdanovičs pievienoja 23 punktus.

"Celtics" basketbolisti šajā mačā bija vadībā jau no spēles pirmajām minūtēm, bet trešajā ceturtdaļā pārsvars bija sasniedzis 20 punktus (78:58). Spēli bostoniešiem izdevās novest līdz drošai uzvarai.

Šosezon "Celtics" savā laukumā uzvarējuši visās septiņās spēlēs, bet NBA Austrumu konferences kopvērtējumā Bostona ar 13 uzvarām 17 spēlēs ierindojas līderpozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!