Foto: RIA Novosti/Scanpix
"Optibet" Hokeja līgas (OHL) komanda "Kurbads" mājas spēlē pret "Prizma"/IHS vāks līdzekļus HS "Rīga" spēlētāja Patrika Silvestra Klemkas rehabilitācijai, informē klubs.

Jau vēstīts, ka novembra izskaņā Klemka mačā pret "Prizma"/IHS pēc pretinieka noteikumu pārkāpuma neveiksmīgi ielidoja apmalē. Jaunietis pats ticis līdz soliņam, bet saļimis ģērbtuvē. Viņam jāturpina rehabilitācija, tāpēc "Kurbads" komanda nāk palīgā ar labdarības spēli, kurā tiks vākti līdzekļi.

"Hokeja laukumā mums ir pretēji uzdevumi, bet nelaimē stāvam vienoti. Tāpēc 18. decembra mājas spēle pret "Prizma"/IHS būs veltīta līdzekļu vākšanai Patrika Silvestra Klemkas rehabilitācijai. Ienākumi no biļešu tirdzniecības, kā arī no HK "Kurbads" hokejistu sievu veidotā Ziemassvētku tirdziņa tiks nogādāti Patrika mammai. Uz vietas darbosies arī ziedojumu kastīte. Tie, kas netiek uz spēli klātienē, bet vēlas palīdzēt, var ziedot uz Patrika mammas Ilzes Klemkas kontu - LV13PARX0007054110001," teikts "Kurbads" paziņojumā.

Vienlaikus ar līdzekļu vākšanu šī būs atvaru spēle ilggadējam "Kurbads" spēlētājam Renāram Valteram. Viņš tādējādi aizvadīs savu 200. spēli kluba sastāvā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!