Foto: LETA
Pēc valstsvienību pauzes otrdien, 17. decembrī, atsākās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārais čempionāts. Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" sacensības atsāka ar cīņu pret Gagarina kausa ieguvējiem Maskavas CSKA, piedzīvojot zaudējumu ar 1:4.

Rīdziniekiem tas bija piektais zaudējums pēc kārtas, un Latvijas klubs KHL kopvērtējumā atkal noslīdējis uz pēdējo vietu. Rīgas "Dinamo" desmit spēles pēc kārtas nav spējusi gūt uzvaru pamatlaikā, bet visā sezonā 39 spēlēs tikai septiņas reizes izdevies uzvarēt 60 minūtēs.

Rīgas "Dinamo" hokejisti mačā izdarīja vien 19 metienus pa vārtiem, kamēr pretinieki 34 reizes "traucēja" mājinieku vārtsargu Andreju Makarovu.

CSKA komanda Rīgā ieradās praktiski ar otro sastāvu, dodot vienības līderiem atpūtu pēc cīņām valstsvienībās. Tomēr tas netraucēja Gagarina kausa ieguvējiem tikt pie drošas uzvaras pamatlaikā, bet ar "hat trick" viesiem izcēlās Maksims Mamins.

Pirmajā periodā uz Mamina gūtajiem vārtiem mājinieki atbildēja ar golu trešdaļas pēdējā sekundē - vārtu priekšā izveicīgāks bija Kārters Eštons. Izšķiroša bija otrā trešdaļa, kad CSKA divus vārtus guva piecu minūšu laikā - sākumā mājinieku kļūdu izmantoja Maksims Šalunovs, bet tad Mamins panāca 3:1 viesu labā. Mača izskaņā ripu tukšos vārtos vēl raidīja Mamins, nodrošinot viesiem uzvaru ar 4:1.

Portāls "Delfi" piedāvāja spēles teksta tiešraidi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!