Portāls ''The Kitchn'' izveidojis pamācošu video, kurā atspoguļota pamācība čuguna pannas tīrīšanai.
Nepieciešamais:
- Rupjais sāls
- Karsts ūdens
- Maza birstīte
Uz karstas pannas uzber sāli, īpaši piekaltušajās vietās, un pārlej ar karstu ūdeni tā, lai pamatne ir noklāta ar ūdeni.
Ņemot talkā birstīti, ar to itin vieglām kustībām paberzē vietas ar piekaltušā ēdiena paliekām.
Neatbrīvojoties no pannas satura, liec to uz plīts un ļauj tai karsēties 5-15 minūtes.
Pēc tam noskalo un notīri pannu sausu. Ietauko papīra salveti ar eļļu un izslauki ar to pannu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit