Foto: Patriks Pauls Briķis, DELFI

Investīciju banka "Prudentia" un "Nasdaq Riga" fondu birža apkopojusi Latvijas vērtīgāko uzņēmumu TOP101. Īpašā "Delfi TV" pārraidē 17. oktobrī pulksten 13 apbalvosim uzņēmumu, kura vērtība pērn bijusi visaugstākā, un skaidrosim, kāds izskatās 2024. gada vērtīgāko uzņēmumu TOP101, kā arī, kas uzņēmumiem būtu jādara, lai audzētu savu vērtību.

Diskusijā piedalās Latvijas vērtīgāko uzņēmumu TOP101 uzvarētāja pārstāvis, "Nasdaq Riga" fondu biržas vadītāja Liene Dubava, "Prudentia" vadošais partneris Kārlis Krastiņš, uzņēmuma "OC Vision" līdzīpašnieks un valdes loceklis, "DelfinGroup" padomes priekšsēdētāja vietnieks Gatis Kokins un nebanku kreditētāja "Eleving Group" finanšu direktors Māris Kreics. Diskusiju vada "Delfi Bizness" galvenā redaktore Aija Krūtaine.

Pieslēdzies raidījumam un uzzini pirmais, kurš ir Latvijas vērtīgākais uzņēmums!

Latvijas vērtīgāko uzņēmumu TOP101 ir iniciatīva, kuru kopš 2005. gada īsteno "Prudentia" un "Nasdaq Riga" un tās pamatā ir vēlme rosināt sabiedrībā diskusiju par uzņēmumu vērtību un to ietekmējošiem faktoriem. Vērtīgāko uzņēmumu tops sniedz iespēju uzņēmējiem, nozares ekspertiem un sabiedrībai kopumā iegūt vispusīgu ieskatu par Latvijas uzņēmumu izaugsmi, korporatīvās pārvaldības principu ievērošanu, attīstību un konkurētspēju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!