"Spried ar Delfi" šogad ēterā bija 187 reizes, un karstāko diskusiju epicentrā bija politikas norises – Valsts prezidenta vēlēšanas, valdības krišana, jaunās valdības izveide un solījumi, ko jaunā koalīcija apņēmās īstenot. Raidījumā joprojām sekojām līdzi arī Krievijas izraisītā kara Ukrainā sekām, atbalstam Ukrainai, solījumiem uzņemt Ukrainu Eiropas Savienībā. Tāpat iztaujājām ekspertus arī par "Hamās" teroristu uzbrukumu Izraēlai un arī atbildes reakciju.

Iekšpolitikā šīs gads iezīmējās arī ar citiem notikumiem – seksuālās izglītības metodiskā materiāla skandālu, Rīgas mēra "hokeja komandējuma" skandālu un galvaspilsētas vadības maiņu, Rēzeknes budžeta problēmām, vardarbības mazināšanu un pretrunīgi vērtēto atbalstu kredītņēmējiem. Vēl šogad pasažierus sāka pārvadāt ilgi gaidītie "Vivi" elektrovilcieni, bet vasarā Latviju pieskandināja Dziesmu un deju svētki.

Iekšpolitikā šīs gads iezīmējās arī ar citiem notikumiem – seksuālās izglītības metodiskā materiāla skandālu, Rīgas mēra "hokeja komandējuma" skandālu un galvaspilsētas vadības maiņu, Rēzeknes budžeta problēmām, vardarbības mazināšanu un pretrunīgi vērtēto atbalstu kredītņēmējiem . Vēl šogad pasažierus sāka pārvadāt ilgi gaidītie "Vivi" elektrovilcieni, bet vasarā Latviju pieskandināja Dziesmu un deju svētki.

.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!