Šonedēļ ziņu virsrakstos dominē Latvijas nacionālā lidsabiedrība "airBaltic" - gatavojoties uzņēmuma akciju pārdošanai biržā, valdība slēgtā sēdē lēmusi samazināt uzņēmuma pamatkapitālu un norakstīt vēsturiskos zaudējumus vairāk nekā pusmiljarda eiro apjomā, savukārt pēc akciju pārdošanas valsts iecerējusi saglabāt savā īpašumā vismaz 25% plus vienu akciju līdzšinējo 97% vietā. Vai valdības slepenībā pieņemtie lēmumi ir pamatoti? Vai lidsabiedrībā ieguldītā nodokļu maksātāju nauda ir zaudēta? Vai komunikācija par šiem lēmumiem ir bijusi adekvāta? Un ko darīsim, ja plāni piesaistīt jaunus investorus izgāzīsies? Par to piektdien, 6. septembrī, pulksten 12 diskutē "Delfi TV" raidījumā "Kāpēc" ar žurnālisti Alinu Lastovsku.

Diskusijā piedalās "airBaltic" valdes loceklis un finanšu direktors Vitolds Jakovļevs, Satiksmes ministrijas (SM) valsts sekretāres pienākumu izpildītāja Ligita Austrupe, Saeimas Tautsaimniecības komisijas priekšsēdētāja Skaidrīte Ābrama ("Progresīvie"), bijušais satiksmes ministrs Tālis Linkaits, biznesa vadības eksperts, finanšu uzņēmuma "Capitalia" izpilddirektors Pāvels Šnejersons un "Delfi Bizness" galvenā redaktore Aija Krūtaine.

Savus jautājumus raidījuma viesiem rakstiet epastā kapec@delfi.lv vai uzdodiet tiešraidē platformā "Slido.com", izmantojot atslēgvārdu "airBaltic".

Visas raidījuma "Kāpēc" epizodes klausāmas arī Apple un Spotify podkāstos!

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!