Abas kāzu profesionāles – kāzu organizatore Oksana Špakova un grima māksliniece Anete Spīķe raidījuma "Par TO pašu" epizodē "Sapņu kāzas no elles" atklāj stāstus par to, kā līgavaiņu draugu tradīcija un avantūra – līgavu zagšana var beigties skaudri: ar pazaudētu līgavu un izpostītiem svētkiem.

Kāzu fotogrāfe Linda Lorberga pasmejas, ka kāzās tiekot nozagts teju viss iespējamais, pat grandiozā kūka. Par to ir kas stāstāms arī kāzu organizatorei Oksanai Špakovai, kura ir noklausījusies kādu atstāstu: reiz kādās kāzās līgava nozagta un aizvesta uz citu pilsētu, kas, starp citu, atradusies stundas, pusotras attālumā no kāzu norises vietas. Ar to, protams, svētku pozitīvā gaisotne arī beigusies!

Arī meikapa māksliniecei Anetei Spīķei ir ko teikt. Viņas dzirdētais piedzīvojums ir no žanra "man viena tante teica" – līgavas zaglis bijis tik ļoti piedzēries, ka gluži vienkārši aizmirsis, kur jauno sievu ieslēdzis. "Līgava, kuru grimēju, stāstīja, ka viņas paziņu pieredzē – čaļi "pālī" meiteni noslēpa, bet aizmirsa kur! Saprotu, ka teritorijā bija vairākas ēkas un viņi patiešām bija tik lielā "tūtiņā", ka aizmirsa. Par viesu misiju kļuva līgavas meklēšana! Beigās viņu atrada, bet tas esot bijis diezgan ilgi, jo viņa bijusi ieslēgta patiešām absolūti neloģiskā vietā."

Kā kāzas var sabojāt līgavas paslēpšana? Divus "nelaimes gadījumus" atklāj profesionāles.

Visa raidījuma "Par TO pašu" epizode "Sapņu kāzas no elles" par to, kādi šausmu stāsti gadās dzīves skaistākajā dienā, ir noskatāma "Delfi" satura abonentiem.

Jauno epizodi klausies arī "Apple" un "Spotify" platformās!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!