Piekritīsiet, neviena sieviete mīlas attiecībām apzināti nemeklē vīrieti, kuram nav ne centa pie dvēseles. Tomēr ir dāmas, kuru dzīvē vīrieša naudai ir sevišķi liela nozīme un mazturīgiem kungiem nav nekādu izredžu uz viņas sirdi. Tautā šādas sievietes dēvē par "golddigerēm" jeb zeltracēm. "DelfiTV" studijā viesojas trīs soctīklu vidē zināmas lēdijas, par kurām ļaunas mēles melš: tai jau tikai nauda interesē... Vai tiešām?

"Par TO pašu" studijā viesojas vijolniece un nu jau arī šovu zvaigzne Katy Tindemark, kura vairāk nekā gadu ir kopā ar miljonāru. Pašai māksliniecei ir 35 gadi, viņas mīļotais šogad svinēs 76. gadskārtu. Raidījumā Tindemarka atzīst: viņai ir tā sauktās "daddy issues" jeb vilkme uz vecākiem kungiem, jo pašai nav bijis tēva. Šobrīd mūziķe izbauda to, ka attiecībās ar miljonāru nav jālauza galva par komunālo maksājumu rēķiniem un citām sadzīviskām klapatām, jo dzīvesbiedrs mīl parūpēties par visu, turklāt viņa namā Jūrmalā mājas soli atvieglo arī kalpotāji.

Raidījumā viesojas arī trīs bērnu māmiņa Marija Vucēna,  kuras privātajai dzīvei jebkurš var sekot līdzi internetā. Savā pirmajā laulībā viņa cieta no tā, ka nācies knapināties, savukārt pēcāk satiktais jurists no Spānijas spējis nodrošināt gluži citu dzīves līmeni. Vucēnas attiecību sāgā noklausījās psihoterapeits Andris Veselovskis, un viņam ir viedoklis.

Tiešaistē no saulainās Dubaijas "DelfiTV" studijai pieslēdzas arī jauniņā Sofija Kralova – latviešu influencere un uzņēmēja, par kuras pasakaini bagāto dzīvi rakstījuši arī pasaules tabloīdi. Viņa raidījumā atzīst, ka pašas vajadzībām ik mēnesi tērē ap 35 tūkstošiem eiro un ir priecīga baudīt sava vīra darba augļus.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!