C, 26. decembris
Dainuvīte, Gija, Megija
Kontakti
Reklāma
Jaunumi
Receptes
Kolekcijas
Padomi
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Jaunumi
Latvija atgriežas pasaulē labāko virtuvju topā
Foto: Ar krietnu izēšanos jautri atvērta "Lauru Lapas" daiļrecepšu grāmata
Foto: Kā vīnmīļi šī gada labākos Latvijas vīnus izvēlējās
Japānas veikalu plauktos nonācis majonēzes dzēriens
Foto: Ar lielu izēšanos atvērta ilgi gaidītā grāmata "R*sols"
Paula Freimane paziņo, ka drīz iznāks viņas trešā pavārgrāmata
Starptautiska vīnmīļu žūrija Rīgas restorānus atzīst par labākajiem Baltijā
Liene Zemīte apkopojusi grāmatā savu kūku receptes
Latvietis uzvarējis Baltijas un Ziemeļvalstu alus someljē čempionātā
5. decembrī Rīgā notiks ikgadējā Latvijā darīto vīnu skate
Ķērpis šokolādē un fjordu ūdens – Juškapadruška izmēģina 453 eiro maltīti "Michelin" restorānā
(19)
Novembrī otro reizi norisināsies Piļu un muižu restorānu nedēļa
Pasaules pavāru konkursā Latvija izcīna 4. vietu vegānu nominācijā
30 eiro par tāfelīti. Kas ir Dubaijas šokolāde, par ko jūsmo pasaulē un Latvijā
"Burzma" izsludina sarunu un ēdienu festivālu "Liels & vegāns"
Latvijai vēl viena "Michelin" zvaigzne – restorānam "John Chef's Hall"
Kāpēc sieru ar pelējumu drīkst ēst, bet sapelējusi maize jāizmet – skaidro ekspertes
Zapte ar pelējumu – kāpēc nav droši nosmelt tikai "slikto" daļu?
Latvijas komanda sacentīsies pasaules prestižākajā pavāru olimpiādē Lionā
Rīgas Restorānu nedēļā šoruden rekordliels dalībnieku skaits – 63 restorāni
Lietuvā sācies cepelīnu ēšanas čempionāts
Svētdienu rītos TV3 būs jauns kulinārijas raidījums bērniem "Ralfs gatavo"
20 virtuļi par septiņiem eiro un Dacītes kāposti. Kas labs Centrāltirgū šoruden?
Mamma mia! Itālijā sašutums par "karbonara" skārdenē
Foto: Sabiedrībā zināmi ļaudis līksmo jaunas kebabnīcas atklāšanā
(4)
Lietuvai atkal cemme par auksto zupu – "The New York Times" to piedēvējuši poļiem
Latvijas gada pavāra titulu ieguvusi Agate Batraga
Foto: "Īsta kūku ballīte" – Latvijas labākās meistares sacenšas "Riga Food 2024" konkursā
Šovam "Šefu gaidījāt?" pievienojas divi jauni šefpavāri
Par mīlestību un dillēm: aizvadīts otrais Rīgas kokteiļu festivāls
1
2
3
4
...
83
1. lapa no 83