Foto: Publicitātes foto
Karšu izdevniecība "Jāņa sēta" jaunajai tūrisma sezonai piedāvā "Vecpilsētas kartes tūristiem" pirmizdevumu, informē izdevniecības pārstāvis Arvils Drēska.

Kartes pamatā ir skats uz Vecrīgu no putna lidojuma ar mākslinieces Agijas Stakas-Jansones detalizēti izzīmētu vecpilsētas panorāmu. Šis izdevums būs lielisks pavadonis pilsētas viesiem pastaigā pa vecpilsētu. Seno ēku mūri un stalto namu fasādes mākslinieces zīmējumā palīdzēs noteikt atrašanās vietu Vecrīgā vai uzmeklēt jaunus apskates objektus. Ko vairāk uzzināt par populārākajiem objektiem varēs pēc to aprakstiem ar fotogrāfijām, bet atrast pareizo ceļu ārpus vecpilsētas līdzēs pilsētas centrālās daļas plāns mērogā 1:10 000, kas papildināts ar ielu nosaukumu rādītāju. 

Foto: Publicitātes foto

Šī karte ir tapusi ilgākā laika posmā, autoriem pacietīgi pētot Vecrīgas ēku fasādes, jumtus, torņus un pagalmus, tomēr visiem zināms, ka "Rīga nekad nebūs gatava", tāpēc karte gaidīs jaunus papildinājums nākamajiem izdevumiem.

"Vecpilsētas karte" tūristiem pieejamas divas versijas dažādās valodu kombinācijās: latviešu un krievu, kā arī angļu un vācu valodā.

Vecrīgas panorāmas zīmējumu var iegādāties arī laminētas sienas kartes veidā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!