Fоtо: Ekrānuzņēmums no "Vidusdaugavas TV"

Svētdien, 30.jūnijā, Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Austrumzemgales iecirkņa policisti kādā dzīvoklī Jēkabpilī atrada divu cilvēku mirstīgās atliekas sadalīšanās stadijā ar vardarbīgām nāves pazīmēm, pavēstīja Valsts policijas pārstāvji. Policisti ieradušies dzīvoklī, lai veiktu pārbaudi par neierastu smaku, bet mājoklī esošais vīrietis izlēcis pa logu un nosities, vēsta Jēkabpils ziņu mediji.

Atsaucoties uz Valsts policijas sabiedrisko attiecību speciālistes Rūtas Strautnieces stāstīto, Jēkabpils ziņu portāls "Radio 1" vēsta, ka 30. jūnijā neilgi pirms pulksten 15 Valsts policijā saņemta informācija par to, ka Jēkabpilī kādā namā Slimnīcas ielā iedzīvotāji jūt neierastu smaku.

Ierodoties notikuma vietā Valsts policijas amatpersonas iekļuva dzīvoklī kurā tika konstatētas divas mirušas personas – 1961. gadā dzimusi sieviete un 1959. gadā dzimis vīrietis.

Dzīvoklī tika sastapts arī kāds 1980. gadā dzimis vīrietis, kurš, ieraugot likumsargus, metās bēgt. Vīrietis nolēcis no ceturtā stāva balkona un no gūtajām traumām miris.

Valsts policijas pārstāvji skaidroja, ka šobrīd policija skaidro notikušā apstākļus un no plašākiem komentāriem atturas.

Portāls "Jēkabpils laiks" vēsta, ka vīrietis slēpis savas mātes un viņas drauga līķus. Kaimiņi par notikušo nav nojautuši, līdz parādījusies nepatīkama smaka.

"Vidusdaugavas TV" sižetā viens no kaimiņiem stāsta, ka smaka parādījusies aptuveni pirms nedēļas. Nama iedzīvotāji zvanījuši uz namu pārvaldi, jo domājuši, ka pie vainas ir ventilācijas šahtā gājis bojā putns. Kad smaka kļuvusi neizturama, piektā stāva iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības pie Valsts policijas.

Kad ieradušies likumsargi, dzīvoklī esošais vīrietis atteicies vērt vaļā durvis. Kamēr policisti lauzuši durvis, vīrietis izlecis pa logu.

Kaimiņiene norāda - bojā gājusī sieviete nav bijusi darbā kopš Jāņiem. "Taisni jābrīnās, ka cilvēks var dzīvot ar diviem līķiem vairākas dienas," piebilst sieviete.

Policijā norāda, ka dzīvoklī atrasto personu nāves iemesls pagaidām nav zināms - to un notikušā apstākļus skaidros ekspertīzē. Par notikušo uzsākts kriminālprocess.

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !