Trešdien Rīgā notikušas vairākas laupīšanas - gan no tirdzniecības vietas, gan uz ielas, aplaupot iedzīvotājus. Policijas darbiniekiem uzreiz pēc nozieguma izdarīšanas izdevies aizturēt arī dažās laupīšanās vainīgās personas.
Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Preses un sabiedrisko attiecību sektora vecākais speciālists Edgars Dudko informēja, ka trešdien īsi pirms plkst.22 divi pagaidām nenoskaidroti vīrieši, piedraudot ar pistolei līdzīgu priekšmetu, aplaupīja kādu veikalu Rīgā, Brīvības ielā.

Aģentūras LETA rīcībā esošā informācija liecina, ka aplaupīts veikals "Tabakas nams".

Pēc Dudko teiktā, šajā laupīšanā neviens cilvēks nav cietis, bet no veikala nolaupīti aptuveni 170 latu, uzņēmuma mobilais tālrunis, kā arī divas alkohola pudeles. Par notikušo sākts kriminālprocess par laupīšanu.

Brasas iecirkņa policijas darbinieki teršdien vēlā vakara stundā "pa karstām pēdām" aizturēja trīs jau agrāk sodītus vīriešus, kuri ap plkst.22.30 Lielo kapu teritorijā bija aplaupījuši 1956.gadā dzimušu sievieti un 1955.gadā dzimušu vīrieti. Cietušie par notikušo uzreiz bija ziņojuši policijai, un laupītājus aizturēja Patruļpolicijas darbinieki. Aizturētie nogādāti policijas iecirknī, un pret viņiem sākts kriminālprocess par laupīšanu.

Savukārt Latgales iecirkņa policijas darbinieki "pa karstām pēdām" uzreiz pēc laupīšanas aizturējuši kādu 1990.gadā dzimušu vīrieti, kurš Artilērijas un A.Čaka ielas krustojumā, piedraudot ar nazi, kādai 1989.gadā dzimušai sievietei bija nolaupījis mobilo tālruni. Arī šajā gadījumā sākts kriminālprocess par laupīšanu.

Ķengaraga iecirkņa darbinieki "pa karstām pēdām" par dzīvokļa zādzību trešdien ap plkst.19 aizturējuši kādu 1992.gadā dzimušu jaunieti. Viņš bija apzadzis kādu dzīvokli Rīgā, Prūšu ielā. Vīrietis nogādāts policijā, un pret viņu sākts kriminālprocess par zādzību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!