Valsts policija lūdz iedzīvotāju palīdzību Indijas okeānā pazudušā katamarāna "Kaupo" komandas meklēšanā, portālu "Delfi" informēja Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja vecākā inspektore Linda Neimane Zobena.

Foto galerija

Katamarāns "Kaupo" LAT-17M un tā ekipāžas dalībnieki 1948.gadā dzimušais Aleksandrs Popovs, 1948.gadā dzimusī Svetlana Timofejeva un 1970.gadā dzimušais Aigars Grenbergs–Grīnbergs pazuduši ceļojuma laikā Indijas okeānā, posmā starp Dienvidāfrikas Republiku un Austrāliju. Par katamarānu un ekipāžas dalībniekiem nav informācijas no 2009.gada 2.septembra.
Policija lūdz rūpīgi aplūkot attēlā redzamos cilvēkus un aicina visus iedzīvotājus, kuru rīcībā ir informācija par ekipāžas dalībnieku atrašanās vietu, zvanīt pa tālruņiem 67075200, 02 vai vērsties tuvākajā policijas iecirknī.

Jau rakstīts, ka "Kaupo" apkalpes tuvinieki ir izsludinājuši komandas starptautisku meklēšanu, jo vairākus mēnešus no viņiem nav saņēmuši ziņas. Pieļauts, ka ziņas no katamarāna nepienāk, jo komanda novirzījusies no kursa. Braucienam apkārt pasaulei būtu jānoslēdzas šī gada nogalē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!