Aizdomās par automašīnas atpakaļskata spogulīšu zādzību policija ceturtdien aizturēja kādu vīrieti, kurš vainu noliedza, sakot, ka specializējas velosipēdu zādzībās, portālu "Delfi" informēja policijas pārstāvis Toms Sadovskis.

Pie vīrieša atrastie spogulīši bija marķēti, tādēļ policistiem operatīvi izdevās atrast apzagtās automašīnas īpašnieku un pierādīt, ka spogulīši ir zagti.

Ceturtdien policisti saņēma ziņojumu par kādu vīrieti, kurš Misas ielā, kādā pamestā mājā, iespējams, zog metālu. Ierodoties notikuma vietā, policisti aizturēja vīrieti un nogādāja viņu iecirknī. Aizturēšanas brīdī vīrietis bija alkohola reibumā.

Pārbaudot aizturētā personas datus, likumsargi noskaidroja, ka aizturētais ir dzimis 1971. gadā un jau agrāk ir vairākas reizes tiesāts par zādzībām. Viņa mantās policisti atrada divus atpakaļskata spogulīšus, kas bija marķēti. Brīdi vēlāk policisti noskaidroja, ka spogulīši ir no kādas "Mercedess – Benz" automašīnas, kas apzagta 9. novembrī Slokas ielā.

Aizturētais vīrietis noliedz savu saistību zādzību un apgalvo, ka viņš specializējies tieši velosipēdu zādzībās, par kurām arī agrāk jau ir tiesāts, stāsta Sadovskis. Vīrietis, mēģinot pierādīt, ka zog tikai velosipēdus, policistiem atzinās kādā velosipēda zādzībā, kuru izdarījis pirms mēneša, vēl iespējamais zaglis pastāstīja, ka marķētos spogulīšus atradis uz ielas.

Pie aizturētā policisti atrada arī skrūvgriezi, kādu zagļi izmanto tieši spogulīšu zādzībām. Savukārt, pateicoties tam, ka spogulīši bija marķēti, apzagtās automašīnas īpašnieks jau drīzumā atgūs nozagto mantu savā īpašumā.

Pagaidām izmeklēšana turpinās un tiek skaidrots, vai aizturētais nav saistīts vēl ar citām zādzībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!