Valsts policija (VP) meklē divus vīriešus, kuri 30. novembrī pulksten 23.08 Jūrmalā, netālu no Turaidas ielas, no vides objekta "Jūrmalas baltā kaija" nozaga vienu bronzas skulptūru – kaiju, kā arī sabojāja vēl vienu kaijas skulptūru un soliņu, portāls "Delfi" uzzināja VP.

Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka vienas šādas bronzas skulptūras cena ir 3 800 eiro un kopējie nodarītie zaudējumi Jūrmalas valstspilsētas administrācijai ir aprēķināti 8 999,92 eiro.

Izmeklēšanas laikā Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Jūrmalas iecirkņa likumsargi ir ieguvuši videonovērošanas kameru ierakstus, kuros redzami iespējamie vainīgie vīrieši.

Valsts policija aicina iedzīvotājus aplūkot video un fotogrāfijas un atsaukties ikvienu, kurš atpazīst tajos redzamās personas, zvanot Valsts policijas Jūrmalas iecirkņa dežūrdaļai pa tālruņa numuru 67075111 vai darbiniecei pa tālruņa numuru 67075160, vai pa policijas vienoto diennakts tālruņa numuru 110! Tāpat informēt policiju iespējams rakstot e-pastu: ovg.jurmala@riga.vp.gov.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!