Foto: Sadursme.lv
Traģiska satiksmes negadījuma dēļ uz Tallinas šosejas pie Ādažiem sestdien pusdienas laikā tika pilnībā bloķēta satiksme. Pēc pulksten 17 transporta kustība atjaunota pa vienu joslu, bet pēc pulksten 18.30 Valsts policijā portāls "Delfi" uzzināja, ka satiksme atjaunota pilnībā.

Tviterī policija iepriekš vēstīja, ka Ādažos uz autoceļa Rīga-Saulkrasti pretī Rīgas gatvei noticis ceļu satiksmes negadījums – saskrējušies kravas transportlīdzeklis un automašīna "Citroen Jumper".

Kā informēja policijā, negadījumā gājis bojā "Citroen Jumper" vadītājs.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD) teica, ka ugunsdzēsēji glābēji ar hidraulisko instrumentu palīdzību no vieglās automašīnas atbrīvoja bojāgājušo.

Notikuma vietā tika bloķēta satiksme abos virzienos.

Satiksme notikuma vietā uz Tallinas šosejas pie Ādažiem, vispirms atjaunota pa vienu braukšanas joslu, pēcpusdienā tviterī raksta uzņēmums "Latvijas Valsts ceļi" (LVC).

VUGD iepriekš ziņoja, ka uz ceļa braucamās daļas no transportlīdzekļiem izlijuši dažādi šķidrumi apmēram 50 kvadrātmetru platībā.

LVC savā kontā vietnē "Twiter" iepriekš vēstīja, ka notikuma vietas apbraukšana iespējama no Rīgas puses pa Rīgas ielu (V30) un a/c Atari (V47) virzienā uz Rīgu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!