Foto: Shutterstock

Naktī no 21. un 22. augustu Valsts policija (VP) saņēma izsaukumu uz kādu īpašumu Dienvidkurzemes novadā, Aizputes pagastā, kur konstatēts sievietes līķis. Likumsargi uzsāka vainīgās personas meklēšanas pasākumus un viņu aizturēja, portālu “Delfi” informēja VP.

Šobrīd Valsts policijā ir uzsākts kriminālprocess par slepkavību un notiek izmeklēšana.
Ierodoties notikuma vietā, VP nekavējoties uzsāka vainīgās personas meklēšanas pasākumus, iesaistot meklēšanā Dienvidkurzemes novada pašvaldības policiju.

VP aizturēja iespējamo vainīgo vīrieti un nogādāja viņu policijas iecirknī, uzsākot kriminālprocesu. Sākotnējā informācija liecina, ka aizturētais, sievietes mazdēls bija atbraucis ciemos pie sievietes un, būdams alkohola reibumā, nodarīja viņai miesas bojājumus.

Policisti turpina izmeklēšanu kriminālprocesā par slepkavību, ja tā izdarīta ar sevišķu cietsirdību. Valsts policija lūgs tiesu piemērot aizturētajam drošības līdzekli – apcietinājumu.

Saskaņā ar Krimināllikumu, par šādu noziedzīgu nodarījumu soda ar mūža ieslodzījumu vai ar brīvības atņemšanu uz laiku no desmit līdz divdesmit gadiem un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!