Foto: LETA

Valsts policijas (VP)iecirkņa īslaicīgās aizturēšanas zonā Jēkabpilī kāds 31 gadu vecs vīrietis izdarīja pašnāvību, pakaroties kurpju šņorēs. Viņa ģimene vaino VP klajā nolaidībā, vēsta "TV3" raidījums "Bez Tabu".

Kā vēstīts raidījumā, policija vīrietim nav atņēmusi apavu šņores, kuras viņš izmantojis, lai darītu sev galu īslaicīgās aizturēšanas zonas pastaigu laukumā.

31 gadu vecais Linards bija aizturēts par vardarbīgu izturēšanos pret savu draudzeni – abiem bija konflikts un viņi tika aizvesti uz iecirkni Jēkabpilī, vēsta "Bez Tabu".

"Viņš izdarīja pašnāvību, pakaroties savās apavu šņorēs, kas netika atņemtas. Viens izmeklētājs teica, ka pastaigu laukumā tas notika, cits teica, ka kamerā. Tas notika ap pulksten 16 pēcpusdienā, bet man paziņoja tikai nākamajā dienā – pulksten 10," raidījumā pauda mirušā vīrieša māte.

Policija norādīja, ka šis esot bijis ārkārtas gadījums, un ikdienā tādas lietas nenotiek. VP par notikušo ir sākusi dienesta pārbaude, savukārt Iekšējais drošības birojs (IDB) ierosinājis kriminālprocesu.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!