Foto: DELFI

Rīgas pilsētas tiesa ceturtdien, 15. februārī, turpināja skatīt krimināllietu, kurā par maksātnespējas administratora un advokāta Mārtiņa Bunkus slepkavības organizēšanu apsūdzēti uzņēmēji Mihails Uļmans un Aleksandrs Babenko, bet Viktors Krivošejs apsūdzēts slepkavības izdarīšanā.

Lai arī tiesas sēde, kā ierasts, bija ieplānota pulksten 9, tā, kā ierasts, sākās ar kavēšanos, proti, pulksten 9.21.

Uz ceturtdienas tiesas sēdi liecināt bija aicināts un arī ieradies Valsts policijas (VP) Kriminālizmeklēšanas pārvaldes 1. nodaļas priekšnieks Romāns Jašins, taču līdz viņa pratināšanai tik ātri neizdevās tikt.

Jau uzreiz sēdes sķaumā Krivošeja advokāte tiesu informēja, ka viņas aizstāvāmajam ir veselības problēmas, tādēļ nepieciešams tiesas sēdi atlikt. Pats Krivošejs tiesas sēdē piedalījās attālināti no Rīgas Centrālcietuma, jo jau iepriekšējajā tiesas sēdē bija saskāries ar veselības traucējumiem, tādēļ tiesa bija nolēmusi viņu nekonvojēt uz Abrenes ielas tiesas zāli.

Nedz prokurors, nedz cietušie nepiekrita tam, ka sēdi vajadzētu atlikt, taču visu apsūdzēto advokāti vienbalsīgi uzstāja, ka "neviens no mums nav ārsts", tādēļ nepieciešams pārliecināties par apsūdzētā veselības stāvokli.

Ņemot vērā, ka tik tiešām starp lietas dalībniekiem mediķu nebija, tiesnese Sigita Dolniece pasludināja stundu garu pārtraukumu, kura laikā Rīgas Centrālcietuma ārstam vajadzēja pārliecināties par Krivošeja veselības stāvokli.

Pārtraukums pēc pārtraukuma

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!