Foto: Laura Semjonova

Rīgā jau trešo gadu pārbūvē Slokas ielu. Tas būtiski ietekmē vairāku lielu Pārdaugavas apkaimju iedzīvotāju ikdienu, apgrūtinot viņu pārvietošanos gan ar sabiedrisko transportu un automašīnu, gan velosipēdu un pat kājām. Tāpat kritika izskanējusi par darbu organizēšanu, un, kur tie pabeigti, pretenzijas raisa arī rezultāts. Viss gan notiekot pēc plāna, arī remontdarbi noslēgšoties atbilstoši tam, apgalvo pašvaldības pārstāvji.

Jābrien pa granti un jālec uz apmalēm

Ar būvdarbu plānošanu un praktisko organizēšanu gan ne visi ir mierā. "Ceļu remonti ir jāveic, taču gribētos, lai satiksme nebūtu paralizēta," portālam "Delfi" savu pārliecību skaidro Imantas apkaimes biedrības pārstāvis Arturs Onzuls. Pārdaugavas iedzīvotāja Maija Skrastiņa uzskata, ka būvniecība norit bezatbildīgi attiecībā pret tiem, kam jāšķērso būvdarbu norises vieta. "Visa satiksme uz Imantu un Iļģuciemu ir ārkārtīgi apgrūtināta. Šādu ielu remontē trīs gadus, absolūti nepadomājot par risinājumiem. Cilvēkiem katru dienu ir jābrauc uz darbu un no darba," viņa norāda.

Savu sašutumu Skrastiņa pamato ar pašas ilgākā laika posmā uzņemtiem video un foto tikai no viena – Slokas un Kuldīgas ielas – krustojuma. Uzņemtajos kadros redzams, ka līdz ar katru jaunu būvniecības posmu mainās arī grūtības, ar kurām saskaras kājāmgājēji un riteņbraucēji.

Arī "Pilsēta

Чтобы продолжить чтение, оформите абонемент.

Пожалуйста, подождите!

Мы подбираем для вас наиболее подходящее предложение подписки...

Loading...

Предложение о подписке не отображается? Пожалуйста, отключите блокировщик рекламы или перезагрузите страницу.
В случае вопросов пишите на konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!