Finanšu ministrija (FM) trešdien, 21. augustā, bija plānojusi mediju pārstāvjiem prezentēt priekšlikumus nodokļu pārskatīšanai, tomēr partneru "atšķirīgu viedokļu" dēļ darbs pie izmaiņām nodokļos tiks turpināts. Kritiskus vārdus par FM piedāvātajām izmaiņām pauž uzņēmēju organizācijas.

Bija plānots, ka preses konferencē finanšu ministrs Arvils Ašeradens (JV) un FM valsts sekretāra vietnieks nodokļu, muitas un grāmatvedības jautājumos Ilmārs Šņucins informēs par nodokļu politikas pārskatīšanas rezultātiem un piedāvāto izmaiņu scenāriju.

Atliek informācijas publiskošanu

Tomēr preses konferences dienā FM izplatīja paziņojumu, ka iespējamais nodokļu pārskatīšanas scenārijs bija guvis daļēju atbalstu koalīcijas partneru vidū, kā arī otrdien, 20. augustā, notikušajā nodokļu politikas koordinācijas darba grupas sociālo un sadarbības partneru vidū izskanēja atšķirīgi viedokļi.

Darba grupa rosināja turpināt darbu, "lai tos tuvinātu", tāpēc FM atsauca iepriekš izsludināto preses konferenci par nodokļu politikas pārskatīšanas rezultātiem un piedāvāto izmaiņu scenāriju.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!