Foto: Publicitātes foto

Dzīvojamās mājas ugunsgrēkā Madonā gājuši bojā divi cilvēki, portālu "Delfi" informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Pulksten 01.05 VUGD saņēma informāciju, ka Madonā deg dzīvojamā māja. Ierodoties notikuma vietā, glābēji konstatēja, ka dzīvojamā māja jau deg ar atklātu liesmu pilnā platībā un tai ir iebrucis jumts.

Dzēšanas darbu laikā ēkā atrasti divi bojāgājušie, bet viens cilvēks evakuējās no ēkas pirms ugunsdzēsēju ierašanās.

Pulksten 04.11 liesmu izplatīšanās ierobežota – ēkas pirmais stāvs dega 200 m2 un jumts 200 m2 platībā. Darbs notikuma vietā noslēdzās pulksten 07.11.

Otrdien no rīta Preiļu novada Aglonas pagastā no ūdenstilpes glābēji izcēla bojāgājušo, bet desmitos vakarā cits bojāgājušais izcelts no Daugavas Rīgā. Bojāgājušie nodoti Valsts policijas darbiniekiem.

Ugunsdzēsēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega gāzes plīts, atkritumi, lapene, siena, sausā zāle un vieglās automašīnas motortelpa.

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 3. septembra pulksten 6.30 līdz 4. septembra pulksten 6.30, VUGD saņēma 53 izsaukumus – 13 uz ugunsgrēku dzēšanu, 25 uz glābšanas darbiem, bet 15 izsaukumi bija maldinājumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!