Foto: LETA

Pēdējās dienās Latvijas biznesa vidi satricinājis Satiksmes ministrijas un nacionālās aviokompānijas "airBaltic" ambiciozais plāns, proti, par 571 miljonu eiro samazināt uzņēmuma pamatkapitālu, lai sagatavotu lidsabiedrību akciju sākotnējajam publiskajam piedāvājumam (IPO). Portāls "Delfi", izmantojot Valsts ieņēmumu dienesta (VID) sniegto informāciju, piedāvā ielūkoties uzņēmuma padomes locekļu maciņos.

Vaska amatpersonas deklarācijā par 2023. gadu norādīts, ka bez augstākminētajiem amatiem viņš strādā arī Izglītības un zinātnes ministrijā kā Latvijas Olimpiskās komitejas izpildkomitejas loceklis, SIA "MBC Capital" kā valdes loceklis, SIA "EKRA Capital" kā valdes priekšsēdētājs, SIA "JE Projekti" kā valdes loceklis un SIA "MBC Enerģija" kā valdes loceklis.

Tāpat viņš ir dalībnieks vai akcionārs trīs komercsabiedrībās, proti, "EKRA Capital", kur viņam pieder kapitāla daļas 1422 eiro vērtībā, AS "Direct Mortgage Capital", kura akcijas viņam pieder 50 000 eiro vērtībās un "MBC Capital", kurā viņam pieder kapitāla daļas 91 522 eiro vērtībā.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!