Foto: LETA

Partijas "Progresīvie" biedre Selma Levrence pirmdien sociālajā medijā "X" paziņojusi, ka aptur savu darbību partijā.

"Piecus gadus savas dzīves esmu veltījusi partijai "Progresīvie". Diemžēl arvien biežāk partijā ir pieņemti lēmumi, kuri ir pretrunā ar manu sirdsapziņu un kurus nevaru attaisnot, tādēļ ar šodienu esmu nolēmusi darbību partijā apturēt, cerībā, ka pieļautās kļūdas vēl var labot," viņa raksta.

Levrence atzīmē, ka turpinās balsot par "Progresīvajiem", un aicina to darīt arī citus – "jo es ticu, ka šī partija ir labākais variants, kas mums ir. Tomēr vairs nevēlos būt pozīcijā, kur nākas skaidrot un leģitimizēt lēmumus, kuri man personīgi ir nepieņemami".

"Es neizslēdzu iespēju kaut kad nākotnē atgriezties partijā, ja mani tur kāds vēl ņems pretī, ja tā atgriezīsies pie savām saknēm un par savām vērtībām turpmāk iestāsies ar stingrāku mugurkaulu," raksta Levrence, savu ierakstu pavedienu noslēdzot ar teikumu, ka detalizētāku komentāru nebūs.

Jau ziņots, ka Levrence, kura augstāko izglītību ieguvusi politikas zinātnē un komunikācijā, no "Progresīvo" saraksta kandidēja šā gada Eiropas Parlamenta vēlēšanās.

Iepriekš viņa bijusi arī jauniešu biedrības "Protests" valdes priekšsēdētāja, kā arī Saeimas deputāta Māra Mičerevska palīdze.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!