Foto: DELFI Aculiecinieks

Trešdienas rītā ar portālu "Delfi" sazinājās vairāki satraukti lasītāji, kuri bija devušies ceļojumā uz Šarmelšeihu, bet tūroperatora solītais lidojums mājup tā arī nenotika, atstājot viņus Ēģiptē. Uzņēmumā "Join Up!" portālam stāsta, ka kavēšanās saistīta ar aviācijas partnera nepieciešamību mainīt lidmašīnas, bet ceļotāji dienas garumā uzsver savu neziņu par nākotni.

Viens no ceļotājiem "Delfi" atklāj, ka nelaimes sākušās jau vakar ap pulksten 18, kad tūristi sākuši saņemt īsziņas, ka lidojums kavēšoties par pāris stundām. Šādas īsziņas saņemtas ik pēc pāris stundām, bet nekur neesot bijusi informācija, ka plānotais reiss vispār tikšot atcelts.

Kāds cits ceļotājs "Delfi" "WhatsApp" nosūtītā balss ziņā stāsta, ka ceļotāju grupā ir apmēram 170 cilvēki. Visbiežāk izmantotais vārds gan šī tūrista, gan citu sūtītajās ziņās ir haoss. Tūroperatoram tiek pārmests informācijas trūkums. "Mēs no vakardienas neko nezinām," stāsta šis ceļinieks.

Savukārt "Join Up!" pārstāve Zane Leite portālam "Delfi" norāda, ka kavēšanās bijusi neplānota, jo tūroperatora aviācijas partnerim radās nepieciešamība mainīt lidmašīnu, un tās noorganizēšanai bija nepieciešams zināms laiks.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!