Krišjānis Grantiņš, Aprinkis.lv

Daugmales bitenieks Jānis Sulutaurs, kurš vairāk pazīstams pēc zīmola "Daugmales Jāņa bišu medus", uzskata, ka visprecīzākais vārds, kā nosaukt cilvēku, kurš nodarbojas ar bitēm, ir dravnieks.

Par to, ka dravnieki var atrast kopīgu valodu ar pavāriem, liecina pērn notikušais Daugmales Jāņa bišu medus ēdienu saiets. Saiets notiks arī šogad.

Lai gan nemitīgi tiek rīkoti dažādi pavāru konkursi, interese par Pierīgas dravnieka Daugmales Jāņa bišu medus saietu ir liela. Paredzams, ka šogad saietā piedalīsies 27 pavāri, kuri sacentīsies trīs kārtās. "Jau pirmajā reizē nebija viegli izgaršot 12 pavāru piedāvātos ēdienus, un skaidrs, ka šoreiz nebūs vieglāk. Bet mēs jau arī šajā ziņā vairs neesam tik "zaļi" kā pērn," teic Daugmales Jānis, piebilstot, ka pamazām vien iekrāta arī pieredze, kā labāk sadarboties ar restorāniem un viesnīcām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!